Mapa sajta  |  RSS
Odštampaj Pošalji
Sportisti iz Zelene Gore u Kraljevu

Sportska delegacija partnerskog grada Zelena Gora iz Poljske, predvođena predstavnicima grada, gost je grada Kraljeva od 28. aprila do 3. maja 2014. godine. Tradicionalno prijateljsko sportsko rivalstvo timova Zelene Gore i Kraljeva ovog puta nastavlja se posetom predstavnika borilačkih veština. Delegaciji, koju čini pedesetak predstavnika borilačkih veština (karate, aikido, džudo), domaćini su i Džudo klub „Mašinac“ i Karate klub „Reikon“, koji su u septembru prošle godine boravili u Zelenoj Gori. Goste očekuje raznovrstan i interesantan program. Uz svakodnevne pripreme, zajedničke treninge, ali i turnirsko takmičenje sa domaćinima, predviđeni su i obilasci Kraljeva i okoline.

Na današnjem prijemu u Gradskoj upravi goste iz Zelene Gore primili su zamenik gradonačelnika grada Kraljeva Milun Jovanović i pomoćnik gradonačelnika Radomir Jovanović.

Pomoćnik gradonačelnika izrazio je nadu da će se ovakve posete raznih sportskih delegacija i ubuduće organizovati i u Kraljevu i u Zelenoj Gori. On je, u ime grada Kraljeva, zahvalio „Elektrosrbiji“ Kraljevo i Ugostiteljsko-turističkoj školi iz Vrnjačke Banje, koji su omogućili gradu smeštaj učesnika u svojim objektima u Vrnjačkoj Banji, i to po znatno nižim cenama.

Prema rečima predstavnika Saveza borilačkih veština i Federacije istočnjačkih borilačkih veština Zelene Gore, od kojih su neki već treći put u našem gradu, zajednički treninzi su odlična prilika za razmenu iskustava i ovakve višednevne posete su od velikog značaja i za domaćine i za goste.


 
 
 
 
 


Za gledanje fotografije u velikoj rezoluciji kliknite na sliku