Mapa sajta  |  RSS
Odštampaj Pošalji
Doček na Trgu

 

Povodom dočeka pravoslavne - srpske Nove godine, koji će pod pokroviteljstvom grada Kraljeva, biti organizovan u sredu, 13. januara 2016. godine, na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu, gradonačelnik grada Kraljeva Tomislav Ilić je danas na konferenciji za novinare najavio planirana dešavanja.

Na Trgu srpskih ratnika koncert će održati Bane Lalić i muzička grupa MVP, a kao predgrupe nastupiće kraljevački izvođači „Gama zrak“ i „Goodwill”.
Program počinje u 21.00 čas u sredu, 13.01.2016. godine, i trajaće do 1.00 čas narednog dana. 

Kako je najavio gradonačelnik, u ponoć, sa hotela „Turist“, biće organizovan vatromet.

„Biće zabavno i veselo. Nadam se da će građani Kraljeva biti zadovoljni. Pozvao bih sugrađane da u što većem broju dođu na koncert da zajedno proslavimo ulazak u 2016. godinu po Julijanskom kalendaru“, poručio je gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić.

Kulturne događaje, poput ovog, koje organizuje grad, logistički i tehnički podržava Kulturni centar „Ribnica“. Direktorka Elizabeta Todorović ovakva vrsta muzike i ovakve dobre vibracije koje će se čuti sa trga ispred Milutina uoči pravoslavne Nove godine sigurno će odgovarati i mladim i nešto starijim sugrađanima, ali i svima onima koji se odluče za doček u Kraljevu.

Prema rečima gradonačelnika, program je koštao 400.000 dinara sa PDV-om, za šta je grad, u skladu sa svojim mogućnostima, izdvojio sredstva iz budžeta.

 


https://www.youtube.com/watch?v=xMGOvoXBIGY