Одштампај Пошаљи
Дочек на Тргу

 

Поводом дочекa православне - српске Нове године, који ће под покровитељством града Краљева, бити организован у среду, 13. јануара 2016. године, на Тргу српских ратника у Краљеву, градоначелник града Краљева Томислав Илић је данас на конференцији за новинаре најавио планирана дешавања.

На Тргу српских ратника концерт ће одржати Бане Лалић и музичка група МВП, а као предгрупе наступиће краљевачки извођачи „Гама зрак“ и „Goodwill”.
Програм почиње у 21.00 час у среду, 13.01.2016. године, и трајаће до 1.00 час наредног дана. 

Како је најавио градоначелник, у поноћ, са хотела „Турист“, биће организован ватромет.

„Биће забавно и весело. Надам се да ће грађани Краљева бити задовољни. Позвао бих суграђане да у што већем броју дођу на концерт да заједно прославимо улазак у 2016. годину по Јулијанском календару“, поручио је градоначелник Краљева Томислав Илић.

Културне догађаје, попут овог, које организује град, логистички и технички подржава Културни центар „Рибница“. Директорка Елизабета Тодоровић оваква врста музике и овакве добре вибрације које ће се чути са трга испред Милутина уочи православне Нове године сигурно ће одговарати и младим и нешто старијим суграђанима, али и свима онима који се одлуче за дочек у Краљеву.

Према речима градоначелника, програм је коштао 400.000 динара са ПДВ-ом, за шта је град, у складу са својим могућностима, издвојио средства из буџета.

 


https://www.youtube.com/watch?v=xMGOvoXBIGY